• Ons product is onze reclame

  • Van kleine tot grote projecten

  • Al ruim 30 jaar een begrip

Een goede reparatie is geld waard

De Twee Gesusters in Schagen is al ruim 30 jaar gespecialiseerd in het herstellen, repareren en
aanpassen van diverse zeilproducten voor particulier en bedrijf. Vaak kunnen we door een goede en degelijke reparatie de dure aanschaf van een geheel nieuw product enkele jaren uitstellen. Door onze jarenlange ervaring garanderen wij u voor elk probleem een professionele, duurzame en betaalbare oplossing.

Herstel, reparatie en aanpassingen

Onze werkzaamheden beperken zich niet alleen tot het repareren van tenten en bootkappen. We repareren voortenten van caravans maar ook luifels, afdekkleden van boten, bootkappen, trampolines, kussens, en nog veel meer.

  • Scheuren repareren

  • Ritsen vervangen

  • Ramen vervangen

  • Caravanpees vervangen

  • Naden opnieuw stikken

  • Uitgescheurde nok repareren en versterken

  • Trampolines repareren

  • En nog veel meer

Ook als u een taxatie nodig hebt in verband met schadevergoeding van uw verzekeraar, helpen wij u graag.

Ervaringen van klanten

"Vier jaar geleden een dak voor onze partytent laten maken. Op het advies van deze zeilmakerij van Stamoid. Dak er op gedaan en zomer en winter laten zitten. ‘t Paste perfect. Het dak/zeil vertoonde na al die jaren geen enkel spoortje van slijtage en heeft menige storm doorstaan.

Echter, de afgelopen storm − met op locatie windkracht 11 − lieten de stiksels los. Dit was teveel van het goede. Het zeil afgegeven en op advies alle stiksel laten vernieuwen. Ze zouden bellen als het klaar was. Na iets meer dan een week werd ik gebeld dat het klaar was. In het weekend daarna naar Schagen om het op te halen.

Na wederom weer zeer vriendelijk te zijn ontvangen kreeg ik een rekening van een van tevoren opgegeven bedrag van een vooroorlogs tarief.

Mijn conclusie is dan ook dat Zeilmakerij De Twee Gesusters prima vriendelijke vakmensen zijn en dat zijzelf dan ook een prima ‘tent’ hebben. Top dus."

Google+ review

"Vorig jaar een vouwwagen gekocht bij Pauw in Heerhugowaard. In de showroom alles zorgvuldig bekeken, maar niet zelf opgezet. Hiervoor werd op de dag van afhalen een vergelijkbaar model gebruikt, aangezien de onze al ingeklapt klaarstond. 

Dus vorige week uiteindelijk voor de deur volledig opengeklapt, om te zien of alles in orde was voordat we op vakantie zouden gaan. Hierbij kwamen we tot de ontdekking dat er bovenin het dak van de voortent een naadje los was. Dit zou bij regen zeker lekkage veroorzaken.

Dus Pauw opgebeld om te vragen naar een oplossing. Vanwege de korte termijn raadden zij aan naar Zeilmakerij De Twee Gesusters in Schagen te gaan. Ernaartoe gereden en men bleek wel bereid om de naad meteen te herstellen. Na wat heen en weer gemanoeuvreer kon de naad worden dichtgenaaid. De eigenaar van De Twee Gesusters had inmiddels Pauw gebeld, die zonder problemen de kosten voor hun rekening zou nemen. Chapeau!"
 
Bezoeker forum vouwwagenclub